Thursday, December 22, 2011

anda anda dan anda . terima kasih :)


taraaaa ! harini terasa macam nak cerita pasal mereka mereka yang aku love love . haha :D so , mari mari tgok sini .




nama : Noor Hazeera Sazali
panggil : Zie

aku kenal dia da lama . baik buruk dia semua aku tau . budak ney baik . setia . susah nak dpat kawan macam dia . kalau ada sesapa buat aku marah , sakit hati ,, dia yang tak tau apa apa pun mesti jadi marah and sakit hati jugak kat budak tuu . haha . aku slalu marah dia sbb slalu x tpati janji . tapi lepastuu dia sengih sengih je laa . pape tah . haha






nama : Noor Syafiqah Bt. M. Azman
panggil : Piqa

haaa ! kenal dia ni pun da lama . haha . ktorang laen2 skolah . masa dajah 6 ,, asal pegi memana je , kem , pegi poli , tiap tiap mggu pegi skolah2 laen sbb skolah anta untuk belaja cam ala ala tuisyen gituu , memanjang je jumpa dia . masa dpat award exon mobil punn jumpa dia jugak . form 1 , dia satu skolah dgan aku , dan sntiasa jumpa dia stiap masa . hahaha :D kauu terbaik :) ouh ! dan dia sangat garang . hahaha.






nama : Nor Sharina Razali .
panggil : Eron / Erin

nampak macam lembut . nampak macam sopan . tapi hakikatnya ..... masyaALLAH .. aku , zie and piqa je yg tauu . hahaha :D tapi minah ni macam penyegan dgan llaki . entah apa yg dsegannye tah . hahaha :D papepun , dia terbaik jugak . syok kalau cerita cerita dgan dia . ahaks .






nama : Muhammad Luqman Al- Hakim B. Ramlan
panggil : Lokeyz / Lokhorz

budak ni handsome . haha :) perangai gila gila . sangat sekepala . kerja dia ? kutuk orang . hahaha ! tapi still pandai ^^ pernah ada konflik . ada smone ni suka bseng2 sbb aku selalu buat menda yg dia x suka . isk ! then lokeyz laa yg slalu backup aku . sbb aku , dia pun kena marah skali . then , aku pulak kena marah dgan org laen sbb aku punca lokeyz kena marah . gitu gitu laa . haha . tapi x kesah dah . bila ingat ingat balik , lawak je sebenanye :D tak perluu nak emosi sgat lah kan . hoho







nama : Syukri B. Zainuddin
panggil : syuk

ini budak , sangat genius . hahaha :D dan diaaa ,, adalah seorang photographer yg bjaye . haha . slalu kalau nak amek gamba , dia laa yg tukang tgkap gmbanye . tak tau laa ape yg jadi kat dia sekarang . sbb skolah dia nunnn jauh kat johor sana . ape ape pun ,, smoga bjaya lahh kawan . haha







nama : Muhammad Amir Ikhram
panggil : Ekram

haha . budak ni comel :) dulu dia rpat dgan lokeyz . n dulu ,, kitorang slalu nak kawan dengan dia , tapi dia selalu jauhkan diri dpde kitorang . cam segan segan . malu malu sikit . tapi sekarang dah oke dah :) dia ni laa bagi adiah beday kat aku senyap senyap . bila aku masuk kelas je , tau2 je ada kad n teddy bear dua eko kat atas kerusi aku . haha . n baru2 ni dapat tau ,, dia sebenanye sepupu aku . alahaii , keciknya dunia . haha .







nama : Nurul Azra Izzatie Bt. Noor Azman
panggil : Azra

budak ni maken lama maken cantik . apa rahsia ?? hahaha :D dulu x rapat sgat dgan dia . sbb dia dgan fatin . then lepas fatin pndah , baru start rapat . pembekal camera . cakap je nak dslr yg mana 1 . nikon ? canon ? sony ? semua dia ada . anak toke shell kan . hahaha . selalu ada konflik dlam cinta cinta ni . tapi kejap je , then oke balek . then konflik lagi , then oke balek . hahahaa :D smoga kekal k azra ?







nama : Nurul Hidayah Bt. Othman
panggil : Dayah

hah ! budak ni pon comel . haha . dia suka bising bising . banyak cakap . tapi baik :) lately ni ttiba rapat dgan dia pulak . hahaha . n arituu kitorang ada buat 1 misi . tapi misi dia dah bejaya dahh . bahagia dahh dia sekarang ni . tapi misi aku pulak yg tegantung . xtau menjadi / x . haha . n syok kalau tuka tuka cerita dengan dia . suka bagi nasihat kat orang , tpi x tau nak praktik kat dri sndri . haha






nama : Nur Effa Edora
panggil : Epa

dia yg sebelah kiri . heeee ,, haii awak . haha :D dia first kawan baik aku . masa skola rndah , dduk sbelah dia . mulut laserrr okay . takot i . hahaha :D dulu slalu maen pen princess princess dgan dia . hahaha . pen tuu kita balut dgan sapu tgan , n sapu tgan tuu kira mcm baju dia laa . kdang2 buat style kimono bagai . hahaha ! serious lawak . haiii ,, tak matang langsung time kcik2 dulu :)







nama : Nur Farhana Bt. Md. Zahair
panggil : Fana

ehh , bukan aku yg edit gmba dia . tapi dayah . haaa . cakap sal fana . budak ni cantek tau . aku rasa rmai je yg perasan . apa yg dia buat , mesti spontan . sbb spontan laa , semua yg dia buat jadi lawak . kalau nak perli orang , dia cakap lepas je . tapi biasanya kita x perasan tauu yg dia perli kita . bila pike2 ayat tersurat dia , baru tau kita terkena dgan dia . hahaha . budak ni suka carik gadoh dgan aku . smpai aku mrayu, bila aku bole baik dgan dia ? penat laa gadoh2 ney . hahaha








nama : Aimi Aleena Bt. Mohd Roslan
panggil : aimi

dia sangat nice :) tapi kalau dia dah buat hal , aduhh ,, tolong hentikan ! hahahaha :D suka blanje orang . kdang2 sbb dia tlampau baik hati , aku jadi takot . mana laa tau kan . dia nak suruh aku baya balik ke , apa ke . kot2 ada udang sbalik batu ke . hahaha :D tapi aku tau , dia ikhlas ^^







nama : Muliati Bt. Romli
panggil : Mul

uuuu . . dia comel :) dan sangat gila gamba . hahaha . aku rasanya cam dah nak pencen tapi x pencen lagi laa . dulu aku selalu jee pantang tgok orang bawak cam , terus menyelit2 . hahaha :D tapi skarang turn mul pulak . penat sebenanye amek gmba ni . gaya sama . muka sama . posing sama . peace pon sama . senyum pun sama . ehh . penat la . hahahaha :D






so .. aku nak cakap .. tengs korang sbb telah mewarnai hidupku ini . ahak ahak . skemaa . gelissss tekak i . korang selalu buat aku gelak , selalu buat aku senyum , selalu buat aku happy . friendship is everything kan ? sayang korang ouh ^^ kpada ssiapa yg terasa coz x disebot dlam entri ni . sorry kay ? korang still kawan aku apa :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...