Saturday, June 2, 2012

buntut buntut . haha

aku kelua tadi . beli barang2 dgan parents aku . tengah onthewayy ni , tetibe zie text .



zie : unaaaaaa , on twitter jap .

aku : ehh ,, aku kat lua nii . takde kat rumah . apahal ?

zie : alaaa , on laa kejap . jap jee .

aku : kau gila ke apa ? aku kat lua ni . kalau ada wifi kat sini oke laa jugak . tpi kau nak suruh aku online guna apa ? fon baling kat dinding punn tak mati ni ? * i guna fon torch jee . sedehh . haha :) *

zie : alaaa , dah tuu selama ni kau online guna apa ?

aku : buntut ayam .

zie : .........................



okay , terus dia senyap . hahaha xD agak laa kot nak suruh aku online time tu . haha . 

0 corat coret anda :D:

Post a Comment

awak comment , saya sayaaaaaang awak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...