Monday, November 11, 2013

terkejutt ?

assalamualaikum :D morninggg . hoho . dah lama rasanya tak update pagi2 , ada sebab sebenarnya . korang pernah ke mimpi bnda yg korang rasa real gila smpai tbawak2 masuk realiti ? haha . aku pernah . bukan pernah je . selaluuu -.-



pernah smpai mmpi ada org bagi fon latest gila bak hang . punya lah syok layan mmpi tu . skali bangun , pusing kanan kiri carik the fon , then terus terkilan sbb it was not real . mmg syahdu betul laa aku rasa time tu . haha . so , nak cerita pasal last night punya mmpi . perghh . 



aku tak tau laa aku buat apa time tu . then suddenly i got proposed by 4 guys yg aku mmg kenal org dia . hahaha . mula2 tuu A hantar text . pnjang jugak laa ayat dia , berbunga bunga , dedaun , akar , ranting semua keluar . haha . aku dah tak terkata dah . ye laa sbb time tuu mmpi kan . mana laa tahu bnda tuu mmpi . sbb time mmpi aku x pernah pun terfikir mcm , " ehh , ini tidak harus berlaku ! lempang sy segera . pasti sy sedang bermimpi bukannn ?? " bapak awkwarddd . haha



then dpat satu lagi text , yg B pulak . lebih kurang je pun ayat dia . rasa mcm , nk pengsannnnn . hahaha . padahal dah mmpi . nak pengsan pulak lagi . mmg 2 hari kemudian laa kut tggu aku bangun . sobss . yg lagi 2 tuu aku tak bape kenal . tah laa , dlam mmpi memang kenal , tpi sedar2 je terus lupa . haha .



kau tahuuu aku punya perasaan time tuu mcmana ?! ingat best sgat ke . kalau aku mmg hot betul takpe jugak kenn , smpai yg pndang2 berpeluh2 . seksa la kut agaknya . hahahaha . then rasa mcm nak lari . the way kau rasa bersalah , padahal diorang baik layan kau selama ni and kau balas dgan kecewakan diorang . urghh , geli gelii ! hahahaha . but the main thing is , bnda tuu bukan untuk buat kau rasa bangga yg rmai org suka kau , minat kau .



tapi more to , mcmana kau nk buat keputusan , yg akhirnya semua org akan happy . paham tak ? means , kalau kau pilih salah sorang , msti the other 3 sdih ke apa kan . kalau aku , tak sanggup rasanya . mungkin cuma bdiam diri and make things turn even more complicated . ataupun , mungkin buat Ops Bantuan from my girls yg 7 orang tu , haha . or , mungkin tolak kesemuanya . kan ? who knows . 



p/s: dah mcm tajuk Muet aku yg lepas . the best way to react when you are in emergency . ahaks :D

2 corat coret anda :D:

Erah said...

amboih mimpi kau. 4 org sekali tu dtg proposed. haha

Laliloo Naz said...

@Erah

overr kan . hahahahaha

Post a Comment

awak comment , saya sayaaaaaang awak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...